Bogen: Frihed, FIRE & familieliv

199,95 DKK inkl. moms

68 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Husk: Skriv i feltet “bemærkninger til ordren”, hvis bogen skal signeres og hvem den skal signeres til. Eller skriv til info@emiliemoerck.dk 

Bogen handler om en børnefamilie, som har taget et aktivt valg om at skrue ned for deres forbrug og i stedet investere pengene for at opnå mere økonomisk frihed i deres liv og på sigt økonomisk uafhængighed.

Familien ønsker økonomisk frihed i livet på vej mod pensionen – de kalder det ’frihed på vejen’. Inspirationen til økonomisk frihed har de fra den amerikanske bevægelse FIRE (Financial Independence, Retire Early). I løbet af blot fire år har de fået mere overskud og økonomiske muligheder, de ikke tidligere havde, som fx muligheden for at tage et år ud af kalenderen for at rejse jorden rundt med børnene, tage orlov eller gå ned i tid for at blive frivillig.

I bogen får du en beskrivelse af FIRE-bevægelsen og retninger inden for emnet. Dernæst en gennemgang af de forskellige beregninger, du kan bruge til at udregne, hvad det kræver, og hvornår du kan opnå økonomisk uafhængighed – også uden at det bliver ekstremt. Bogen giver dig et indblik i, hvordan familien skaber mere overskud i hverdagen og sparer penge ved hjælp af madplaner, foodprep, hverdagsoptimering og minimalisme. Du kan også læse mere om, hvordan familien finder frem til deres økonomiske mål, forbliver motiveret og skaber overblik over deres privatøkonomi, herunder konkrete eksempler, værktøjer og guides, herunder en lille guide til at komme i gang med at investere i aktier. I bogen indgår interviews med kvinder med vidt forskellige indkomstniveauer, der alle har valgt at gå mod økonomisk uafhængighed.

Bogen signeres ikke medmindre du har skrevet det i bestillingen.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Størrelse 22 × 15 × 2 cm
Forfatter

Emilie Ekelund Mørck

Antal sider

185

Format

148 x 210 mm

Udgivelse

November 2021

ISBN

978-87-94086-26-4